Sidan innehåller annonslänkar
Scott

Scott Jacket W's Trail MTN WB W/Hood

Kontrollera pris

Köp nu

Scott Jacket W"s Trail MTN WB W/Hood är en lättviktig och mångsidig jacka i dammodell som passar perfekt för utomhusaktiviteter. Det vattenavvisande och vindskyddande materialet skyddar dig från al...


Jämför produkt Scott Jacket W's Trail MTN WB W/Hood online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Scott Jacket W's Trail MTN WB W/Hood i kategorin Vindjacka här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Vindjacka
Artikelnummer: 275341
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kikare

Kikare från Vortex

Se alla produkter
Materialvård

Materialvård från Nikwax

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kikare

En kikare är ett optiskt hjälpmedel för att se föremål på långt avstånd, genom att det avbildar ett avlägset objekt förstorat på användarens näthinna. Genom att titta genom linser som är monterade på ett visst sätt uppnås en bild som är större än den bild man upplever med blotta ögat. Storleksskillnaden anges genom "hur många gånger större blir bilden", betecknas som n x m där n är vinkelförstoringen, och m är diametern på objektivet i millimeter. Vanliga värden på n varierar från 3 till 20, beroende på användningsområde, och m kan variera från 3 - 4 i teaterkikare till flera hundra i astronomiska kikare. Kikare har ofta, men inte alltid, ett linssystem för vardera ögat (de är så kallat binokulära) för att ge betraktaren möjlighet till stereoseende. Den används bland annat i jakt och förr även i krig.