Sidan innehåller annonslänkar

Adidas Viktväst 4,5 kg

Jämför produkt Adidas Viktväst 4,5 kg online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adidas Viktväst 4,5 kg i kategorin Viktväst här hos oss.

Produktinformation

Säker dragkedja samt spännen gör att viktvästen sitter tight, passar alla storlekar. Flexibla och enkla fickor för att ta ur och sätta i vikterna. Fickorna är placerade för bästa balans i viktvästen. Tvättbar i maskin.

Se gärna också

Viktväst inSPORTline Klaper 5kg Orange

Västen har ett hårt spänne som gör att den sitter bra, samt andra spännen för storleksjustering. Västen är lika enkel att ta på sig som en ryggsäck.  De vida och bekväma axelremmarna gör även din tuffaste träning behaglig. Du kanske också uppskattar den lilla elastiska fickan för förvaring av nycklar/telefon. Viktvästen inSPORTline Klaper 5 kg passar till löpning, tyngdlyftning och mängder med annan motion. Viktvästen är perfekt för att förbättra dynamisk kraft, uthållighet och aerobisk kapacitet. Teknisk information:Bekväm viktväst med breda axelremmar.Perfekt för att förbättra dynamisk styrkaPerfekt för löpning, kroppsviktsträning och många fler aktiviteterReflexer bak och framPraktisk ficka för förvaring av telefon/nycklarLätt att ta på, precis som en ryggsäckPassar för omkrets vi bröstet upp till 120cmMaterial: nylon, sandVikt: 5kg

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Viktväst

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kläder

Kläder från Odlo

Se alla produkter
Shorts

Shorts från Casall

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från BioTech USA

Se alla produkter
Hammock

Hammock från ENO

Se alla produkter