Sidan innehåller annonslänkar

Abilica WeightVest Flexi Power

Jämför produkt Abilica WeightVest Flexi Power online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Abilica WeightVest Flexi Power i kategorin Viktväst här hos oss.

Produktinformation

Justerbar viktväst på upp till 20 kg. Västen har 38 viktpåsar i nylon fyllda med järnsand. 22 viktpåsar bak och 16 i fram.

Varje påse väger 0.5 kg som gör att den totala vikten blir 19 kg. Viktvästen väger 1 kg. Totalt 20 kg.

Västen är tillverkad av polyester och neopren och kan tvättas för hand när viktpåsarna har plockats ur. En storlek som passar de flesta.

Justeras och dras åt med två kraftiga kardborreband. Maximal midjebredd är ca 120 cm. .

Se gärna också

Viktväst inSPORTline Klaper 5kg Orange

Västen har ett hårt spänne som gör att den sitter bra, samt andra spännen för storleksjustering. Västen är lika enkel att ta på sig som en ryggsäck.  De vida och bekväma axelremmarna gör även din tuffaste träning behaglig. Du kanske också uppskattar den lilla elastiska fickan för förvaring av nycklar/telefon. Viktvästen inSPORTline Klaper 5 kg passar till löpning, tyngdlyftning och mängder med annan motion. Viktvästen är perfekt för att förbättra dynamisk kraft, uthållighet och aerobisk kapacitet. Teknisk information:Bekväm viktväst med breda axelremmar.Perfekt för att förbättra dynamisk styrkaPerfekt för löpning, kroppsviktsträning och många fler aktiviteterReflexer bak och framPraktisk ficka för förvaring av telefon/nycklarLätt att ta på, precis som en ryggsäckPassar för omkrets vi bröstet upp till 120cmMaterial: nylon, sandVikt: 5kg

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Viktväst

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Badkläder

Badkläder från Casall

Se alla produkter
Kroppsvård  Hälsa

Kroppsvård Hälsa från LP

Se alla produkter
Diskus

Diskus från Nelco Sports

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Slender Chef

Se alla produkter