Sidan innehåller annonslänkar

31 mm viktskiva 2,5 kg, med handtag, Gymstick

Jämför produkt 31 mm viktskiva 2,5 kg, med handtag, Gymstick online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 31 mm viktskiva 2,5 kg, med handtag, Gymstick i kategorin Viktskivor här hos oss.

Produktinformation

31 mm viktskiva 2,5 kg, med handtag, Gymstick är en metallviktskiva i gjutjärn för 30 mm-stänger. Viktskivorna har handtag för att göra dem lättare att flytta.

Handtagen ökar också användningsmöjligheterna för viktskivorna, eftersom du också kan ta använda dem som extra vikter för kroppsviktsträning. Viktskivan passar alla 30 mm-stänger och håller hela livet om den används på avsett sätt.

Se gärna också

inSPORTline Hamerton Olympic viktskiva i stål 1,25 kg

inSPORTline Hamerton Olympic viktskiva i stål 1,25 kg är en viktskiva av hög kvalitet som passar skivstänger med en diameter på 50 mm. Viktskivan är tillverkad av stål av hög kvalitet, har rostskydd och är utformad för att hålla länge. De praktiska handtagen gör det enklare att hantera viktskivan och gör att du även kan träna utan skivstång. Det klassiska utseendet, enkelheten och den extremt starka konstruktionen gör inSPORTline Hamerton Olympic viktskiva i stål till ett utmärkt val både för hemmet och gymmet.

Egenskaper:

Vikt 1,25 kg
Diameter 15 cm
Bredd 2 cm
Passar skivstänger på 50 mm
Material stål av hög kvalitet
Tre handtag, Tri-grip

Beställ denna robusta och högklassiga viktskiva för hård användning från Sportproffsen nu!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Väskor

Väskor från Petromax

Se alla produkter
Tights

Tights från Casall

Se alla produkter
Stormkök

Stormkök från Jetboil

Se alla produkter
Pannlampor

Pannlampor från Black Diamond

Se alla produkter