Sidan innehåller annonslänkar
Sea to Summit

Sea To Summit Drysack Sling Drybag 10L

Kontrollera pris

Köp nu

Sea to Summit Sling Dry Bag är en lättburen, vattentät och lätt bag idealisk för stranden, poolen eller till och med djungeläventyret. Sling Dry Bag är gjord i  hållbart och starkt 70D Nylon som i ...


Jämför produkt Sea To Summit Drysack Sling Drybag 10L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sea To Summit Drysack Sling Drybag 10L i kategorin Väskor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Väskor
Artikelnummer: SBAG10L
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Träningsryggsäckar

Träningsryggsäckar från Inov-8

Se alla produkter
Uppblåsbara liggunderlag

Uppblåsbara liggunderlag från Therm-a-rest

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Biljardbord

Ett biljardbord är ett bord för biljard. Det är oftast tillverkat i trä med en skiva av skiffer och vallar av gummi klätt med ett filttyg. Bordet är två gånger så långt som brett. Caramboleborden saknar hål. Snooker- och Poolbord har båda sex hål, eller fickor. Hålen mitt på långsidorna kallas miljöhål.

Liggunderlag

Liggunderlag är en mjuk matta som används under sovsäcken vid camping för att jämna ut ojämnheter i underlaget, isolera mot markkyla samt för att öka komforten. Enkla liggunderlag tillverkas ofta av skumplast (polyetencellplast ), men det finns också liggunderlag som kan blåsas upp (luftmadrasser). Vid transport rullas liggunderlaget ihop och fästs vanligen utanpå ryggsäcken. Liggunderlaget är därför lättillgängligt och kan även användas som sittunderlag vid raster.