Sealskinz

Sealskinz Warm Weather Ankle Sock Hydrostop

Kontrollera pris

Köp nu

Sealskinz Warm Weather Ankle Sock Hydrostop den ursprungliga 100% vattentäta ankelstrumpan med Hydrostop som är den perfekta barriären för användning i våta och fuktiga väderförhållanden. * Tillve...


Beställ Sealskinz Warm Weather Ankle Sock Hydrostop på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sealskinz Warm Weather Ankle Sock Hydrostop inom kategorin Vattentäta strumpor.

Läs mer...
Kategori: Vattentäta strumpor
Artikelnummer: SE0478
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Boxningssäck

Boxningssäck från Hammer

Se alla produkter
Lampor  Belysning

Lampor Belysning från VDO

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Aimpoint

Aimpoint AB är ett privat svenskt företag i Sandbergkoncernen som tillverkar rödpunktsikten och tillbehör för civilt och militärt bruk. Aimpoints rödpunktsikten riktar sig till jakt, sportskytte, polis och militär.

Parkas

En parkas är en sorts fodrad vinterjacka för både kvinnor och män. En regelrätt parkas är knälång, har en huva eller kapuschong med pälskant och en dragsko i midjehöjd. Numera är det vanligt med syntetisk päls på kapuschongen, som också ofta är löstagbar.

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.