Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon Soft Reservoir 1.6L Insul

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon Soft Reservoir 1.6L Insul är en vätskeblåsa på 1.6 liter som är anpassad för användning under vintern. Den isolerade slangen och behållaren hjälper till att hålla vattnet i flytande form he...


Beställ Salomon Soft Reservoir 1.6L Insul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salomon Soft Reservoir 1.6L Insul inom kategorin Vätskesystem.

Läs mer...
Kategori: Vätskesystem
Artikelnummer: LC1418400
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ullstrumpor

Ullstrumpor från Smartwool

Se alla produkter
Sandaler

Sandaler från Teva

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Hutchinson

Hutchinson är en stad i Reno County i delstaten Kansas, USA med 40 787 invånare (2000). Hutchinson är administrativ huvudort (county seat) i Reno County.

Kupoltält

Kupoltält är en relativt vanlig konstruktion för campingtält i Europa. Tältduken hålls uppe av två eller tre stycken aluminium- eller glasfiberrör som spänns tvärs över tältet. Vanligtvis består tältet av både inner- och yttertält. Konstruktionen har fördelen att den ofta är självstagande och det krävs få tältpinnar. På grund av de korslagda stängerna klarar tältet relativt kraftiga vindar. Formen gör att det inte spelar någon roll i vilken riktning vinden blåser. Takhöjden medger ofta god sitthöjd i mitten av tältet. Tältets in- och utgångar går vanligen via en eller två absider där mat kan lagas och utrustning förvaras.

Forza

Forza (italienska för kraft) kan syfta på: Forza (träningsform) - en träningsform i aerobics. Forza Italia - ett tidigare politiskt parti i Italien 1994–2009 Forza Italia (2013) - ett konservativt politiskt parti i Italien. Forza (spelserie) - en spelserie till Xbox 360 och Xbox One. Forza Motorsport Forza Motorsport 2 Forza Motorsport 3 Forza Motorsport 4 Forza Horizon Forza Motorsport 5 Forza Horizon 2 Forza Motorsport 6 Forza Horizon 3 Forza Motorsport 7 Forza Horizon 4 Forza Street

Sandaler

Sandaler är ett skodon som framför allt kännetecknas av tomrummet, det som inte är sko. I extremfallet består en sandal endast av en sula och något slags fästanordning för denna sula, förslagsvis remmar kring fot, tå, fotled eller underben.Ett tydligt tecken på att ett skodon är en sandal och inget annat är att man kan se tårna på dess bärare. Närbesläktad med sandalen är sandaletten som oftast bärs av kvinnor. Sandaletten anses som en finare typ av sandal med en klack undertill.Flip-flops är sandaler med remmar mellan tårna. En nyare medlem i sandalfamiljen är sportsandalen.