Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon Active Skin 8 Set

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon Active Skin 8 Set är en rymlig vätskeväst som har tagits fram med inspiration från ledande trail-löpare och passar perfekt för nyblivna löpare som vill hitta självförtroendet som krävs för ...


Jämför produkt Salomon Active Skin 8 Set online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salomon Active Skin 8 Set i kategorin Vätskesystem här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Vätskesystem
Artikelnummer: LC1303700
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Underkläder

Underkläder från Casall

Se alla produkter
Västar

Västar från Pinewood

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Atomic

Atomic (Atomic Austria GmbH) i Altenmarkt im Pongau i Österrike är en tillverkare av skidutrustning (både alpint och längd). Atomic ägs av finländska Amer Sports.Atomic grundades av Alois Rohrmoser 1955 under namnet Skifabrik Rohrmoser. Bolaget växte kraftigt under 1960-talet då en industriell tillverkning av skidor startade i Wagrain. 1967 tillverkades 17 000 par skidor och 1969 var antalet uppe i 72 000. 1971 utökades produktionen när en andra fabrik byggdes i Altenmarkt. 1981 startades produktion i Chepelare i Bulgarien. Atomic var därmed det första västlandet att öppna en fabrik i ett östblocksland. I början av 1990-talet hamnade bolaget i ekonomiska svårigheter och gick i konkurs. 1994 köptes företaget av Amer Sports som även äger Salomon. Idag tillverkar bolaget cirka 600 000 par skidor per år.