Sidan innehåller annonslänkar

Yoga mat carry bag - Black

Beställ Yoga mat carry bag - Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yoga mat carry bag - Black inom kategorin Väskor.

Produktinformation

En stilren väska designad för att skydda din yogamatta och för att du enkelt ska kunna ta med dig din egen matta till yogapasset. Väskan är både vädertålig och praktisk och har en dragkedja som går längs hela väskan.

Skapad för att passa Casalls yogamattor som är 3-4mm tjocka. Har du en matta som är 5 mm måste du rulla den riktigt hårt för att den ska få plats.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Väskor från andra varumärken

Upp till 52% rabatt
Sea to Summit Dry Sack Ultrasilicone 35L Blue Blue

Väskor från Sea to Summit

Här har vi samlat Väskor från Sea to Summit.
Upp till 39% rabatt
Petromax Transport Bag For Griddle And Fire BowlFs38

Väskor från Petromax

Utforska allt inom Väskor från Petromax.
Upp till 33% rabatt
OllyDog Backcountry Daybag Swedish Camo

Väskor från OllyDog

Utforska allt inom Väskor från OllyDog.
Upp till 33% rabatt
Thule Cykelväska hield Pannier 13L 2-Pack Blue Blå

Väskor från Thule

Missa inga bra priser på Väskor från Thule.
Upp till 31% rabatt
Deuter Fox 30 Turmeric/Clay

Väskor från Deuter

Här har vi samlat Väskor från Deuter.
Upp till 30% rabatt
Fischer Fashion Tourer 93L

Väskor från Fischer

Se produkter inom Väskor från Fischer.

Se gärna också

Patagonia Black Hole Cube - Large

Patagonia Black Hole Cube - Large låter dig organisera och skydda din utrustning och nödvändigheter var du än är på väg. Kuben är tillverkad i ett lättviktigt, men extremt tåligt, 100% återvunnet ripstop polyester med TPU-film laminat som gör den vädertålig, nötningsbeständig och packbar. Med den utvändiga daisy-kedjan kan du enkelt knäppa fast kuben i en större väska. Det generösa huvudfacket är lättåtkomligt tack vare dragkedjeöppning längs hela kuben, vilket gör att båda halvorna av kuben kan läggas ut platt. Varje halva är separerad med zip-out mesh för att enkelt kunna organiseras. De utvändiga dragkedjorna har löpare av tålig plast för att stå emot korrosion även i saltvatten-miljöer. Ett stort handtag gör det enkelt att bära med sig kuben. Egenskaper: Vikt: 250 g (8.81 oz) Volym: 10 L Material: 100% återvunnen polyester med TPU-film laminat Vatten- och smutsavvisande behandling i polyurethane Huvudfack med separata avdelningar i mesh

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023