Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon Container 100L

Kontrollera pris

Köp nu

Container 100L Salomon Container 100L Black/Blue är för dig som behöver utrymme. Utrustningsväska med stor volym och med separat, vattentätt fack för pjäxor/skor eller våta kläder, delad öppning f...


Beställ Salomon Container 100L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salomon Container 100L inom kategorin Väskor.

Läs mer...
Kategori: Väskor
Artikelnummer: L41060300
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dunsovsäckar

Dunsovsäckar från Sea to Summit

Se alla produkter
Pjäxor

Pjäxor från Fischer

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Toko

Toko kan syfta på följande platser:

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.

Myggmedel

Myggmedel är ett insektsmedel som appliceras på hud eller kläder för att undvika myggbett. Myggmedel finns som salva, roll-on och sprej. Myggmedel säljs i dagligvaruhandeln, apotek och butiker som säljer utrustning för friluftsaktiviteter. Det kan vara olämpligt att applicera medel på små barns hud.

Alla

Alla är ett kvinnonamn. Namnet härstammar troligtvis från Ryssland.Den 31 december 2014 fanns det totalt 249 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Alla, varav 181 bar det som tilltalsnamn.Namnsdag i Sverige: saknas

13

13 (XIII) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Pjäxor

Pjäxa (från finskans pieksu), fotbeklädnad av kraftigt slag. Order pjäxa användes ursprungligen på 1700-talet i svenskan och användes då om de samiska eller nordskandinaviska skotyper som tillverkades genom att samma läderstycke bildade sula, sidor, tår och häl på skon. Ett ovanläder och skaft syddes sedan fast vid sulan. Dessa kallas idag vanligen näbbstövlar eller näbbskor. Skorna snördes med en rem förlängd med ett brett band som lindades kring benet och stoppades ned i skoskaftet. De kom senare att användas om långa kängor som i stället för snörning eller knäppning var försedda med resår.Pjäxor kom senare också att användas av grövre sport- eller militärkängor.Ett användningsområde för pjäxor är som skor att fästa vid skidor vid skid- eller snowboardåkning och numera används ordet nästan uteslutande i denna betydelse.