Sidan innehåller annonslänkar
Scott

Scott Kinabalu Tr' Belt

Kontrollera pris

Köp nu

Scott Kinabalu Tr" Belt är ett lättviktigt och minimalistisk löparbälte där du kan ta med dig dina viktigaste ägodelar samtidigt som du håller händerna fria. Detta bälte är tillverkat av elastiska ...


Beställ Scott Kinabalu Tr' Belt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Scott Kinabalu Tr' Belt inom kategorin Utrustning.

Läs mer...
Kategori: Utrustning
Artikelnummer: 270151
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Crossfit

Crossfit från Abilica

Se alla produkter
Medicinbollar

Medicinbollar från Gymstick

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.