Sidan innehåller annonslänkar
Scott

Scott Helmet Keeper 2 Plus

Kontrollera pris

Köp nu

Scott Helmet Keeper 2 Plus är en skidhjälm som lever upp till samma säkerhetsstandard och design som Chase 2 Plus. Den levereras också med MIPS®-teknik, perfekt för att skydda huvuden på alla små s...


Beställ Scott Helmet Keeper 2 Plus på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Scott Helmet Keeper 2 Plus inom kategorin Utrustning.

Läs mer...
Kategori: Utrustning
Artikelnummer: 271761
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Klockor

Klockor från Polar

Se alla produkter
och insektsskydd

och insektsskydd från Thermacell

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Boots

Boots är en brittisk apoteks- och detaljhandelskedja. Företaget har en omsättning på drygt 5 miljarder pund och har haft en vinst före skatt på omkring 500 miljoner pund under 2000-talet. Företaget grundades i Nottingham av John Boot 1849 och utvecklades till en nationell kedja under hans son Jesse Boot. Under 1990-talet breddade företaget sitt utbud från att tidigare ha varit enbart inriktat på apoteksvaror. Företagets har gjort internationella satsningar både under 1930-talet och 1990-talet. Företaget lämnade de länder där det etablerat sig på 1930-talet (bl.a. Nya Zeeland, Frankrike och Kanada) under 1980-talet. Även satsningen under 1990-talet var mindre lyckad och det är enbart på Irland som företaget numera har en egen verksamhet liknande den i Storbritannien.