Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon S/Race Vitane Classic Prolink

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon S/Race Vitane Classic Prolink är en högpresterande längdpjäxa för klassisk stil i dammodell, som ger både en exakt passform och ultimat snökänsla. Pjäxornas Second Skin-konstruktion med två...


Beställ Salomon S/Race Vitane Classic Prolink på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salomon S/Race Vitane Classic Prolink inom kategorin Utrustning.

Läs mer...
Kategori: Utrustning
Artikelnummer: L41158600
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Cyklar

Cyklar från Superior

Se alla produkter
Ullstrumpor

Ullstrumpor från Devold

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Atomic

Atomic (Atomic Austria GmbH) i Altenmarkt im Pongau i Österrike är en tillverkare av skidutrustning (både alpint och längd). Atomic ägs av finländska Amer Sports.Atomic grundades av Alois Rohrmoser 1955 under namnet Skifabrik Rohrmoser. Bolaget växte kraftigt under 1960-talet då en industriell tillverkning av skidor startade i Wagrain. 1967 tillverkades 17 000 par skidor och 1969 var antalet uppe i 72 000. 1971 utökades produktionen när en andra fabrik byggdes i Altenmarkt. 1981 startades produktion i Chepelare i Bulgarien. Atomic var därmed det första västlandet att öppna en fabrik i ett östblocksland. I början av 1990-talet hamnade bolaget i ekonomiska svårigheter och gick i konkurs. 1994 köptes företaget av Amer Sports som även äger Salomon. Idag tillverkar bolaget cirka 600 000 par skidor per år.