Salomon

Salomon S/Race Junior Carbon Skate Skidpaket

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon S/Race Junior Carbon Skateskidor Som vanligt när Salomon presenterar en ny serie så är det top of the line! Här presenterar Salomon en ny skida som bygger på vuxenskidan S/MAX. NYA carbonin...


Beställ Salomon S/Race Junior Carbon Skate Skidpaket på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salomon S/Race Junior Carbon Skate Skidpaket inom kategorin Utrustning.

Läs mer...
Kategori: Utrustning
Artikelnummer: 60200
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skalbyxor

Skalbyxor från Black Diamond

Se alla produkter
Kängor

Kängor från Fischer

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Skateboard

Skateboard, även skejtboard, eller rullbräda (den senare formen är mycket ovanlig, men nämns av Språkrådet som möjlig svensk översättning, dock ej som rekommendation) är en sport som startades i USA när surfare ville åka på marken. Sporten består av en vågböjd bräda med fyra hjul under och som lanserades under 1950-talet. Ordet "skateboard" är ett direktlån från engelskan och en direktöversättning skulle vara "skridskobräda", vilket kommer från hjulupphängningen, som är densamma som på gammaldags rullskridskor, det vill säga två axlar (så kallade truckar) fästa på ett sådant sätt att hjulen svänger då brädan/skridskon lutas. Det har genom åren blivit mer och mer av en sport, då det finns många olika världsmästerskap och miljoner människor världen över visar intresse för sporten.