Salomon

Salomon S/Race Carbon Sk Junior Längdskidor

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon S/Race Junior Carbon Skateskidor Som vanligt när Salomon presenterar en ny serie så är det top of the line! Här presenterar Salomon en ny skida som bygger på vuxenskidan S/MAX. NYA carbon...


Jämför produkt Salomon S/Race Carbon Sk Junior Längdskidor online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salomon S/Race Carbon Sk Junior Längdskidor i kategorin Utrustning här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Utrustning
Artikelnummer: 66077
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Bat til platformtennis og paddletennis

Bat til platformtennis og paddletennis från Babolat

Se alla produkter
Lampor  Belysning

Lampor Belysning från Magicshine

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tights

Tights är elastiska benkläder, som ibland har en fotdel. Tights avsedda som idrottsplagg kallas vanligen träningstights. Tights används som idrottsplagg av både män och kvinnor medan det vanligen är kvinnor som använder tights som modeplagg. Inom dammode används idag beteckningen leggings. Finns en fotdel är de istället en typ av grövre strumpbyxor. Inom dammode syftar i brittisk engelska tights på strumpbyxor i allmänhet. I amerikansk engelska syftar termen på grövre eller täckande strumpbyxor (pantyhose är där benämningen på strumpbyxor).

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.