Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon S/Lab Shift Mnc 13 120Mm

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon S/Lab Shift Mnc 13 120Mm denna nya bindningen representerar den nya generationens friåkningskapacitet och kombinerar en turåkningsbindning med ett stift (Low Tech) med prestandan i en alpin...


Beställ Salomon S/Lab Shift Mnc 13 120Mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salomon S/Lab Shift Mnc 13 120Mm inom kategorin Utrustning.

Läs mer...
Kategori: Utrustning
Artikelnummer: L4113040027
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Friluftsliv

Friluftsliv från Osaka

Se alla produkter
Pjäxor

Pjäxor från Madshus

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Shimano

Shimano Inc. är ett multinationellt japanskt företag som säljer olika typer av sportutrustning; cykel-, skid-, sportfisketillbehör samt roddutrustning. År 2005 hade företaget sålt utrustning för 1,4 miljarder amerikanska dollar över nätet. Cykelutrustningen utgjorde 75% av försäljningssiffran.

Pjäxor

Pjäxa (från finskans pieksu), fotbeklädnad av kraftigt slag. Order pjäxa användes ursprungligen på 1700-talet i svenskan och användes då om de samiska eller nordskandinaviska skotyper som tillverkades genom att samma läderstycke bildade sula, sidor, tår och häl på skon. Ett ovanläder och skaft syddes sedan fast vid sulan. Dessa kallas idag vanligen näbbstövlar eller näbbskor. Skorna snördes med en rem förlängd med ett brett band som lindades kring benet och stoppades ned i skoskaftet. De kom senare att användas om långa kängor som i stället för snörning eller knäppning var försedda med resår.Pjäxor kom senare också att användas av grövre sport- eller militärkängor.Ett användningsområde för pjäxor är som skor att fästa vid skidor vid skid- eller snowboardåkning och numera används ordet nästan uteslutande i denna betydelse.