Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon RC9 Nocturne Prolink

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon RC9 Nocturne Prolink är en högpresterande längdpjäxa med generös passform utvecklad för längdskidåkare som gillar konditionsträning, som ger kontroll, komfort och intuitivt grepp så att du ...


Beställ Salomon RC9 Nocturne Prolink på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salomon RC9 Nocturne Prolink inom kategorin Utrustning.

Läs mer...
Kategori: Utrustning
Artikelnummer: L41159000
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Allroundbyxor

Allroundbyxor från Pinewood

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från BioTech USA

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.