Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon Prolink Race Jr cl

Kontrollera pris

Köp nu

Lättviktig klassisk tävlingsbindning för juniorer, med låg och direkt anslutning, enkelt frånskjut och precision. Förlängningsbar för barn och juniorer. - Direkt kraftöverföring  - Snökänsla  - Låg...


Jämför produkt Salomon Prolink Race Jr cl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salomon Prolink Race Jr cl i kategorin Utrustning här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Utrustning
Artikelnummer: L3910530001
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Guruwax

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Sea to Summit

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Aimpoint

Aimpoint AB är ett privat svenskt företag i Sandbergkoncernen som tillverkar rödpunktsikten och tillbehör för civilt och militärt bruk. Aimpoints rödpunktsikten riktar sig till jakt, sportskytte, polis och militär.

Parkas

En parkas är en sorts fodrad vinterjacka för både kvinnor och män. En regelrätt parkas är knälång, har en huva eller kapuschong med pälskant och en dragsko i midjehöjd. Numera är det vanligt med syntetisk päls på kapuschongen, som också ofta är löstagbar.

Sea

Sea eller SEA kan avse: Single European Act (SEA), se Europeiska enhetsakten Sea glasbruk, glasbruk i Glasriket Seattle-Tacoma International Airport (IATA-kod: SEA), flygplats i Seattle Sea, ett släkte bland praktfjärilarna som bland annat innefattar arten Sea sophronia

Atomic

Atomic (Atomic Austria GmbH) i Altenmarkt im Pongau i Österrike är en tillverkare av skidutrustning (både alpint och längd). Atomic ägs av finländska Amer Sports.Atomic grundades av Alois Rohrmoser 1955 under namnet Skifabrik Rohrmoser. Bolaget växte kraftigt under 1960-talet då en industriell tillverkning av skidor startade i Wagrain. 1967 tillverkades 17 000 par skidor och 1969 var antalet uppe i 72 000. 1971 utökades produktionen när en andra fabrik byggdes i Altenmarkt. 1981 startades produktion i Chepelare i Bulgarien. Atomic var därmed det första västlandet att öppna en fabrik i ett östblocksland. I början av 1990-talet hamnade bolaget i ekonomiska svårigheter och gick i konkurs. 1994 köptes företaget av Amer Sports som även äger Salomon. Idag tillverkar bolaget cirka 600 000 par skidor per år.