Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon MTN Alu S3

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon MTN Alu S3 är en justerbar, pålitlig skidstav för offpist- och friåkning, som tillverkas av robust aluminium för låg vikt och slitstyrka. Skidstavarna är utrustade med S3-handtag, som tillv...


Jämför produkt Salomon MTN Alu S3 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salomon MTN Alu S3 i kategorin Utrustning här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Utrustning
Artikelnummer: L40828300
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Motion

Motion från Hammer

Se alla produkter
Lampor  Belysning

Lampor Belysning från BioLite

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bräda

En bräda är ett stycke sågat trävirke som är tunnare än reglar och plankor och bredare än läkter. Gränserna mellan benämningarna är i praktiken inte klart avgränsade. De varierar mellan olika bygg- och trävaruhandlare och lokalt över landet. TräGuiden anger 28 mm som det största standardmåttet för bräders grovlek; vid 33/34 mm talar man om reglar och plankor. Man anger 70 mm som lägsta standardmått för bredd; vid 45 mm talar man om läkt.

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.