BBB

Sadelstolpsklamma Bbb Thestrangler 28.6 Mm Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Slimmad sadelstolpsklamma för racer och MTB med insexbult. Den väger 20 gram och är svart med silverfrästa spår på sidan.


Beställ Sadelstolpsklamma Bbb Thestrangler 28.6 Mm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sadelstolpsklamma Bbb Thestrangler 28.6 Mm Svart inom kategorin Utrustning.

Läs mer...
Kategori: Utrustning
Artikelnummer: CK1038294
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Shorts

Shorts från Peak Performance

Se alla produkter
Kängor

Kängor från Alpina Boots

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tights

Tights är elastiska benkläder, som ibland har en fotdel. Tights avsedda som idrottsplagg kallas vanligen träningstights. Tights används som idrottsplagg av både män och kvinnor medan det vanligen är kvinnor som använder tights som modeplagg. Inom dammode används idag beteckningen leggings. Finns en fotdel är de istället en typ av grövre strumpbyxor. Inom dammode syftar i brittisk engelska tights på strumpbyxor i allmänhet. I amerikansk engelska syftar termen på grövre eller täckande strumpbyxor (pantyhose är där benämningen på strumpbyxor).

Blue

Blue kan syfta på: Blue – HTML-färgnamn på färgen blå, se HTML-färger Blue1 – ett finländskt flygbolag BLUE (Best Linear Unbiased Estimator) – ett begrepp inom statistik och regressionsanalys

Alpina

Alpina kan syfta på: Alpina (djur) – ett släkte av fjärilar Alpina (skotillverkare) – ett företag i Slovenien Alpina (biltillverkare) – ett tyskt företag som specialtillverkar bilar baserade på BMW-modeller Alpina Dome – ett berg i provinsen British Columbia