Produktinformation

Med våtdräktens exklusiva öppningssystem bibehåller Orca Men"s 226 Perform Aero Race Suit för herrar sin perfekta passform både när du cyklar eller springer. Dess Stretchskin-teknologi förbättrar aerodynamiken och ger dig den nödvändiga muskulära kompressionen du behöver samtidigt som den hydrofoba behandlingen alltid håller den torr och UPF 50+ ger solskydd.

Denna våtdräkt har innovativa funktioner såsom ett nytt justeringssystem, laserskärning och thermo-sealing i både över- och underdelen för att förhindra obehag och skavning. Tyget är andningsbart och snabbtorkande, vilket håller dig sval under hela loppet.

Våtdräkten har en italienskt tillverkad 4 millimeters Tri-Tech-chamois (densitet av 120 Kg/m3) som ger dig maximal komfort medan du cyklar utan att begränsa din rörelse under löpningen. Den är även framtagen med Vapor-cool som är en nanokristallteknologi som håller din kropp sval och snabbt stöter bort svett för att hålla dig fräsch och bekväm.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024