Sidan innehåller annonslänkar

Non-stop dogwear Ly Sleepingbag For Dog

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Non-Stop Dogwear Ly Sleepingbag For Dog är en sovsäck, LY*, så att du alltid kan ge din bästa vän den värme och det skydd hen behöver – antingen under en paus på en vandring eller i tältet eller under en vinterexpedition. Ly är en tvådelad sovsäck – en nedre och en övre del som fästes med en kraftig dragkedja.

Detta gör det enkelt att placera hunden i den och stänga dragkedjan. Övre delen har också en stor öppning med dragkedja så att du kan göra en bred öppning för att din hund ska kunna röra sig och ta ut sitt huvud för att få frisk luft.

Övre delen kan helt avlägsnas så att basen kan användas som en hundbädd. Vi rekommenderar att träna din hund med sovsäcken innan du tar ut den för första gången, så hunden kommer till ro under er resa.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024