Non-stop dogwear Freemotion Harness 5.0

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Här är några av de imponerande funktionerna som utmärker Non-Stop Dogwear Freemotion Harness 5.0 Ergonomisk design Selen är skapad med fokus på hundens kropp och rörelse, vilket möjliggör naturlig och obegränsad rörelse samtidigt som risken för skav och obehag minimeras. Justerbarhet Med en enkel och anpassningsbar design passar den flera olika hundstorlekar och -former, vilket gör den mångsidig och användarvänlig.

Högkvalitativa material Tillverkad av slitstarka och pålitliga material som står emot tuffa utmaningar i naturen och tål väder och vind. Säkerhet Den är utrustad med en D-ring för enkel koppling till koppel eller linor, vilket ger dig full kontroll över din hund.

Komfort Mjuka och vadderade partier säkerställer att din hund känner sig bekväm under längre äventyr och aktiviteter. Reflekterande detaljer De integrerade reflexdetaljerna ökar din hunds synlighet i mörker, vilket ökar säkerheten under kvällspromenader eller tidiga morgonäventyr.

Oavsett om du är en entusiastisk hundägare eller en professionell hundförare kommer Non-Stop Dogwear Freemotion Harness 5.0 att göra varje äventyr till en oförglömlig och komfortabel upplevelse för din trogna följeslagare. Satsa på kvalitet och funktionalitet med denna imponerande sele. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024