Sidan innehåller annonslänkar

Non-stop dogwear Ferd Belt

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Non-Stop Dogwear Ferd Belt är gjord för hundägare som tillbringar mycket tid med sin hund ute i naturen, i krävande väder och expeditioner där du behöver mer än ett traditionellt bälte. Bältet är genomtänkt och mycket tekniskt med format skum för att säkerställa en perfekt passform runt höfterna och fördela draget ergonomiskt.

Det är extremt robust, med ett hypalon-förstärkt tyg och aluminiumspännen. Den har två D-ringar i stål på varje sida för att kunna fästa en pulka och ett fast koppelfäste med en skruvkarbin i framsidan för att fästa kopplet.

Om du vill ha möjlighet att snabbt koppla ur kopplet, kan bältet också levereras med en panikkrok. Gjord för de krävande förhållandena har bältet flera loopar där du enkelt kan fästa extra krokar, koppel, snören etc.

Extra utrustning är Non-Stop Dogwear Belt Bag (säljes separat) som kan fästas på bältet. Huvudfickan är en hård väska gjord av skum där du kan ha mindre utrustning.

Inuti väskan finns ett separat rum för mobiltelefon. På utsidan av väskan finns utrymme för en flaska som säkert kan säkras med ett elastiskt band.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024