Sidan innehåller annonslänkar
Hydro Flask

Hydro Flask Insulated Lunch Box 3.5

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Hydro Flask Insulated Lunch Box 3.5 är en elegant och modern matlåda med maximal isolering och hållbar konstruktion som passar lika bra att ha med till kontoret som på helgutflykterna. Den har två ...


Jämför produkt Hydro Flask Insulated Lunch Box 3.5 online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Hydro Flask Insulated Lunch Box 3.5 i kategorin Utrustning här hos oss.

Kategori: Utrustning
Artikelnummer: LBS
Visa fler

Från kunskapsbanken

Boxning

Boxning är en kampsport där två personer tävlar i styrka, snabbhet, reflexer (tajming och känsla), uthållighet och vilja genom att slå varandra med särskilda vadderade handskar inuti en kvadratisk upphöjd ring. Sporten övervakas av en domare i ronder som varar tre minuter. Resultatet avgörs när den ene tävlanden bedöms vara oförmögen att fortsätta, diskvalificeras, ger upp eller utnämns till vinnare av en panel av domare efter matchen. Amatörboxning är en olympisk sport och en fast gren i de flesta internationella sporttävlingar. Sporten har även ett eget världsmästerskap. Detta till skillnad från professionell boxning, som i många sammanhang inte är tillåten.

13

13 (XIII) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.