Sidan innehåller annonslänkar
Humminbird

Humminbird Autochart Zeroline, Sd Kort

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Humminbird Autochart Zeroline, Sd Kort är ett SD-kort med en grundkarta över europeiska sjöar. Grundkartan innehåller endast standlinjer. Inga djupangivelser eller annan information som ett vanligt...


Jämför produkt Humminbird Autochart Zeroline, Sd Kort online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Humminbird Autochart Zeroline, Sd Kort i kategorin Utrustning här hos oss.

Kategori: Utrustning
Artikelnummer: H600033-1M
Visa fler

Från kunskapsbanken

Presentkort

Presentkort är en typ av värdebevis som många butiker säljer. Presentkort har ett förbestämt värde (ofta jämnt belopp) och kan användas som betalningsmedel i angiven butik eller butikskedja inom en förbestämd tid. Vanligtvis kan det inte växlas in mot pengar, och om inte hela beloppet utnyttjas ger butiken sällan växel i kontanter. Däremot går det att köpa något som är dyrare än presentkortets värde och betala mellanskillnaden.Det finns även elektroniska presentkort, vilka får värde först när korten laddas med pengar. Presentkort brukar vara en vanlig present eftersom mottagaren då själv kan välja gåva. En risk med att ge presentkort till någon är att mottagaren av olika anledningar aldrig utnyttjar det.

13

13 (XIII) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.