Sidan innehåller annonslänkar
Humminbird

Humminbird Autochart, Sd Kort Och Pc Programvara

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Humminbird Autochart, Sd Kort Och Pc Programvara är ett unikt sjökort för sportfiskaren, som skapar skapar sjökort baserade på teknologi från DrDepth och Lakemaster och ger möjligheten att skapa eg...


Beställ Humminbird Autochart, Sd Kort Och Pc Programvara på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Humminbird Autochart, Sd Kort Och Pc Programvara inom kategorin Utrustning.

Kategori: Utrustning
Artikelnummer: H600031-1M
Visa fler

Från kunskapsbanken

Presentkort

Presentkort är en typ av värdebevis som många butiker säljer. Presentkort har ett förbestämt värde (ofta jämnt belopp) och kan användas som betalningsmedel i angiven butik eller butikskedja inom en förbestämd tid. Vanligtvis kan det inte växlas in mot pengar, och om inte hela beloppet utnyttjas ger butiken sällan växel i kontanter. Däremot går det att köpa något som är dyrare än presentkortets värde och betala mellanskillnaden.Det finns även elektroniska presentkort, vilka får värde först när korten laddas med pengar. Presentkort brukar vara en vanlig present eftersom mottagaren då själv kan välja gåva. En risk med att ge presentkort till någon är att mottagaren av olika anledningar aldrig utnyttjar det.

13

13 (XIII) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.