Sea to Summit

Sea To Summit Aircell Mat Etherlight XT Extreme Women Long

Kontrollera pris

Köp nu

Sea To Summit Aircell Mat Etherlight XT Extreme Women Long är ett extra tjockt och utomordentligt varmt uppblåsbart liggunderlag designad för kvinnor, med ett R-värde över 6 som omdefinierar lätt s...


Beställ Sea To Summit Aircell Mat Etherlight XT Extreme Women Long på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sea To Summit Aircell Mat Etherlight XT Extreme Women Long inom kategorin Liggunderlag.

Läs mer...
Kategori: Liggunderlag
Artikelnummer: AMELXTEXMWL
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Foamrollers

Foamrollers från Casall

Se alla produkter
Knivar

Knivar från Morakniv

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Boots

Boots är en brittisk apoteks- och detaljhandelskedja. Företaget har en omsättning på drygt 5 miljarder pund och har haft en vinst före skatt på omkring 500 miljoner pund under 2000-talet. Företaget grundades i Nottingham av John Boot 1849 och utvecklades till en nationell kedja under hans son Jesse Boot. Under 1990-talet breddade företaget sitt utbud från att tidigare ha varit enbart inriktat på apoteksvaror. Företagets har gjort internationella satsningar både under 1930-talet och 1990-talet. Företaget lämnade de länder där det etablerat sig på 1930-talet (bl.a. Nya Zeeland, Frankrike och Kanada) under 1980-talet. Även satsningen under 1990-talet var mindre lyckad och det är enbart på Irland som företaget numera har en egen verksamhet liknande den i Storbritannien.