Woolpower Kids Long Johns 200 Lake Green

Beställ Woolpower Kids Long Johns 200 Lake Green på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Woolpower Kids Long Johns 200 Lake Green inom kategorin Underställsbyxor.

Produktinformation

Woolpower Kids Long Johns 200 är ett par mjuka och slitstarka underställsbyxor för barn. Ullfrottén gör byxorna varma och sköna, samtidigt som det förhindrar skav.

Byxan har isydd kil baktill, instickade muddar och resår. Rundstickad konstruktion gör plagget mer tåligt och minimerar sömmar och skav.

Ullfrotté är ett slitstarkt resultat av merinoull och polyester. Tack vare merinoullens funktionella egenskaper och polyamidens tålighet, skapas ett otroligt hållbart plagg som kommer leva kvar i din garderob i många år framöver.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Underställsbyxor från andra varumärken

Upp till 57% rabatt
Odlo Windshield Suw Bottom Pant Women Black/Blue Radiance

Underställsbyxor från Odlo

Missa inga bra priser på Underställsbyxor från Odlo.
Upp till 56% rabatt
Swix V Racex Bodyw Pants Underställ - Woman Peach

Underställsbyxor från Swix V

Visa produkter inom Underställsbyxor från Swix V.
Upp till 40% rabatt
Kari Traa Lune Pant Royal

Underställsbyxor från Kari Traa

Här har vi samlat Underställsbyxor från Kari Traa.
Upp till 35% rabatt
Fischer Womens Seamless Pant 1/1

Underställsbyxor från Fischer

Se vad Fischer har inom Underställsbyxor.
Upp till 35% rabatt
Swix Racex Bodyw Pants W Fiery Red

Underställsbyxor från Swix

Se produkter inom Underställsbyxor från Swix.
Upp till 30% rabatt
Isbjörn Husky Longjohn Dusty Pink

Underställsbyxor från Isbjörn

Här har vi samlat Underställsbyxor från Isbjörn.

Se gärna också

Swix Racex Bodyw Pants M Blue Sea -25%

Swix Racex Bodyw Pants M är en skön underställsbyxa till herr som är anpassade till hög intensitet och är av många det föredragna underkläderna på grund av det mycket lätta och mycket elastiska tyget. Byxorna ger full rörelsefrihet med stretch i alla riktningar och har sömmar som inte gnider. Tygets öppna struktur upprätthåller ett tunt lager isolerande luft mot huden och erbjuder samtidigt formidabla andnings- / ventilationsegenskaper för att förhindra överhettning. Materialet absorberar fukt effektivt från huden och är ett av anledningarna till att underkläderna känns så behagliga och temperaturreglerade under intensiv aktivitet. Dessutom är materialet snabbtorkande. Specifikationer Testvinnande bästsäljare! Behagligt underställ med låg vikt Under 140 g/m2 Snabbtorkande fibrer Öppen stickad struktur håller kvar isolerande luftfickor Korta garnfibrer för en mjuk och behaglig bomullskänsla Svettabsorberande struktur för komfort under träning Hög elasticitet i båda riktningarna av tyget för en nästan naken känsla Material: 100% Polyester Vikt: ca 150 g

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023