Sidan innehåller annonslänkar

Wild Country Tents Hoolie Compact 3

Beställ Wild Country Tents Hoolie Compact 3 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wild Country Tents Hoolie Compact 3 inom kategorin Tunneltält.

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Hoolie Compact 3 är ett tunneltält för tre personer som är rymligt men ändå pålitligt. Den stora verandan, det helt tejpade ytter- och underlagstältet gör det idealiskt för festivaler, cykelturer och gruppanvändning, t.ex.

expeditioner för DofE-utmärkelser, scouter och guider. - Ger bra takhöjd för skydd när vädret blir dåligt.

- Enkelt och snabbt att sätta upp med överdragsduk och innerduk tillsammans. - Det är ännu enklare att sätta ut den med kombinerade fästpunkter för inner- och ytterväggarna.

för inner- och yttertältet. - Snabbt och enkelt att packa ihop med en överdimensionerad väska i presenningsstil.

- Ger gott om ventilation med ventilationsöppningar under huvorna i varje ände. dörrdragkedjor gör det möjligt att justera den främre ventilationen beroende på vädret.

förhållanden och toppen av innerdörren har en nätpanel. - De högpresterande tygerna för ytter- och underlagstaket är helt tejpade för att för att ge fullständigt skydd mot elementen.

- Har Superflex T6-stänger för ökad styrka och stabilitet. - Perfekt för Duke of Edinburgh Awards, scouter och kadetter.

Det finns även en 2-personersversion av det här tältet. En fotplatta som sitter under inner- och verandan för att förlänga tältets livslängd och hjälpa till att hålla det rent kan köpas separat.

Specifikationer Sovplatser - 3 Packad vikt - 3,0 kg (6lb 10oz) Packad storlek - 30cm x 21cm Säsong - 3 säsong Uppställningstyp - Fly- och innertältet ställs upp tillsammans. Ytterduk - Stormtex 68D Polyester Ripstop PU 4000mm Inre - 68D Polyester Ripstop Grundduk - Aqua Stop 68D PU 5000mm Stänger - 8,5 mm Superflex Alloy Pinnar - 17 stycken V-vinklar i legering Spännlinor - 10 stycken gula reflekterande linor .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tunneltält från andra varumärken

Upp till 34% rabatt
Vaude Mark XT 3P

Tunneltält från Vaude

Utforska allt inom Tunneltält från Vaude.
Upp till 33% rabatt
Bergans Trollhetta Tunnel 3-Pers Tent

Tunneltält från Bergans

Här har vi samlat Tunneltält från Bergans.
Upp till 29% rabatt
Exped Outer Space II

Tunneltält från Exped

Här har vi samlat Tunneltält från Exped.
Upp till 25% rabatt
Terra Nova Laser Compact 2

Tunneltält från Terra Nova

Här har vi samlat Tunneltält från Terra Nova.
Upp till 24% rabatt
Fauna Yaranga Light 2P

Tunneltält från Fauna

Se produkter inom Tunneltält från Fauna.
Upp till 24% rabatt
Helsport Adventure Lofoten SL 3 Tent

Tunneltält från Helsport

Visa produkter inom Tunneltält från Helsport.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023