Sidan innehåller annonslänkar

Zoot Performance Tri Tank Men Blue

Beställ Zoot Performance Tri Tank Men Blue på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zoot Performance Tri Tank Men Blue inom kategorin Tröjor.

Produktinformation

Zoot Performance Tri Tank Herr . Tävlingslinne för triatleter och cyklister.

1/2 blixtlås fram för bra ventilation 2 fickor på ryggen för kosttilskott Coldback teknologi för optimal komfort även när det är varmt. Tight Passform Storlekar S, M, L och XL Färger Svart, Blå och Vit .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tröjor från andra varumärken

Upp till 89% rabatt
Zoot Ultra 2 Crx Racerback Woman

Tröjor från Zoot

Här har vi samlat Tröjor från Zoot.
Upp till 72% rabatt
Nordfjell Active Tee White

Tröjor från Nordfjell

Missa inga bra priser på Tröjor från Nordfjell.
Upp till 71% rabatt
Salomon Fast Wing Hoodie W

Tröjor från Salomon

Se vad Salomon har inom Tröjor.
Upp till 60% rabatt
Overlap Crop Long Sleeve - White

Tröjor från Casall

Missa inga bra priser på Tröjor från Casall.
Upp till 59% rabatt
2117 of Sweden Pile Hoodie Kapela Herr Gold

Tröjor från 2117 of Sweden

Missa inga bra priser på Tröjor från 2117 of Sweden.
Upp till 58% rabatt
Asics Capsleeve Top Women

Tröjor från Asics

Utforska allt inom Tröjor från Asics.

Se gärna också

Houdini W's Desoli Thermal Crew -25%

Komfort och funktion givet av naturen självt, det är idén bakom vår Desoli-serie i ren merinoull. Desoli Thermal Crew dam är en minimalistisk och mångsidig ulltröja där hemligheten ligger i tyget.<br /> <br /> Desoli Thermal Crew är tillverkad i Solid Gridmerino™, ett tyg som består endast av ren 17,6 µm merinoull. Med sina 270 g/m² är det ett ganska luftigt tyg som ger ordentlig isolerande effekt men samtidigt andas väldigt bra tack vare det stickade rutmönstret. På så sätt passar det perfekt även vid mer högintensiva aktiviteter där luftflöde är viktigt för att undvika att bli överhettad. Den oblandade ullen maximerar ullens unika egenskaper: Det håller sig varmt även om det blir blött, håller sig fräscht längre och anpassar sig till din kroppstemperatur. Ren ull är dessutom helt cirkulärt vilket innebär att du kan återvinna eller till och med kompostera ditt Desoli-underställ när det är helt utslitet.<br /> <br /> Om du letar efter ett riktigt varmt och skönt underställ eller ett tunnare andra lager är Desoli Thermal Crew ett perfekt val. Det kommer att hålla dig varm till allt från skidåkning till alpina expeditioner när du behöver ordentlig isoleringsförmåga.<br /> <br /> <ul> <li>Smal passform</li> <li>Superfin 100% merinoull 17,6 µm</li> <li>Extra varmt tyg 270 g/m²</li> <li>Strickat i rutmönster för ökat luftflöde</li> <li>Naturligt anti-odör och antistatiskt</li> <li>Förlängt ryggslut för extra komfort</li> <li>Mulesing-fri ull</li> <li>Förnybara och nedbrytbara fibrer</li> <li>Återvinningsbart</li> <li>Vikt medium dam: 248 g</li> <li>Tyg producerat i Italien</li> <li>Plagg tillverkat i Litauen</li> </ul>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023