Sidan innehåller annonslänkar

Zoot Performance Run Biowrap SS Top Woman

Beställ Zoot Performance Run Biowrap SS Top Woman på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zoot Performance Run Biowrap SS Top Woman inom kategorin Tröjor.

Produktinformation

Zoot Performance Run BioWrap SS Top Dam. Zoot Performance Run BioWrap kortärmade T-shirt håller dig sval, torr med Meshpaneler på ryggen.

Figursydd Teknisk topop för optimal värmereglering och svetttransport. Dynamic X ger muskelspecifik kompression för rygg och mage.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tröjor från andra varumärken

Upp till 89% rabatt
Zoot Ultra 2 Crx Racerback Woman

Tröjor från Zoot

Här har vi samlat Tröjor från Zoot.
Upp till 72% rabatt
Nordfjell Active Tee White

Tröjor från Nordfjell

Missa inga bra priser på Tröjor från Nordfjell.
Upp till 71% rabatt
Salomon Fast Wing Hoodie W

Tröjor från Salomon

Se vad Salomon har inom Tröjor.
Upp till 60% rabatt
Overlap Crop Long Sleeve - White

Tröjor från Casall

Missa inga bra priser på Tröjor från Casall.
Upp till 59% rabatt
2117 of Sweden Pile Hoodie Kapela Herr Gold

Tröjor från 2117 of Sweden

Missa inga bra priser på Tröjor från 2117 of Sweden.
Upp till 58% rabatt
Asics Capsleeve Top Women

Tröjor från Asics

Utforska allt inom Tröjor från Asics.

Se gärna också

Houdini W's Pace Flow Houdi True Black

Vad gör den speciell? Hur skapar du det perfekta personliga mikroklimatet under aktiviteter i högt tempo? Värme, vikt och andningsförmåga är de kritiska faktorerna och med Pace Flow Houdi dam tar vi ett stort steg framåt när det gäller att balansera denna ekvation. Det är det perfekta isoleringsplagget för aktiviteter i högt tempo året runt. Hur fungerar den? Pace Flow Houdi dam är tillverkad av Polartec® Power Dry® Mesh, ett lättviktigt nätmaterial som skapar isolering utan att stänga in överflödig värme eller ånga. När du bär den som ett yttre lager låter den luften strömma genom plagget och ventilerar ut överskottsvärme och fukt. När du bär den under ett skallager skapar den ett robust lager av varm luft som ger en exceptionell isolering, särskilt med tanke på den låga vikten. När ska jag använda den? Women's Pace Flow Houdi är ett plagg som är utformat för aktiviteter i högt tempo under årets alla fyra årstider. Bär den över din t-shirt för extra värme under en kylig morgonlöprunda eller träningspass på sommaren. Som en del av ett lager-på-lager-system är detta det perfekta plagget för skidturer, snöskovandring eller längdskidåkning på vintern. Hög isoleringsgrad, låg vikt och exceptionell andningsförmåga - det är den magiska formeln. Pace Flow Houdi är tillverkad av 100 % återvunnen polyester och är helt återvinningsbar. Tack vare dess filamentfiberkonstruktion avger den bara en bråkdel av mikrofibrerna jämfört med vanlig fleece. När din Pace Flow Houdi är helt utsliten kan du lämna tillbaka den till Houdini för återvinning. Egenskaper: Normal passform Fantastiskt värme-vikt-förhållande Exceptionell andningsförmåga Bröstficka md dragkedja Dragsko i nedre fållen Hög krage och åtsittande huva Tyget är tillverkat av 100 % återvunnen och återvinningsbar polyester Minimalt antal mikrofiber som faller av Bluesign®-certifierat tyg Tyget är producerat i USA Plagget är tillverkat i Lettland Vikt medium dam: 244 g

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023