Sidan innehåller annonslänkar

Zoot M Ultra Tri Tank

Beställ Zoot M Ultra Tri Tank på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zoot M Ultra Tri Tank inom kategorin Tröjor.

Produktinformation

ZOOT M Ultra Tri Tank - Linne Ultra Tri Tank från Zoot är ett triathlonlinne i herrmodell som är lätt, skönt och med bra fukttransport. Coldback teknologi för kylning och Uvskydd Fem fickor på ryggen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Tröjor från andra varumärken

Upp till 89% rabatt
Zoot Ultra 2 Crx Racerback Woman

Tröjor från Zoot

Här har vi samlat Tröjor från Zoot.
Upp till 72% rabatt
Nordfjell Active Tee White

Tröjor från Nordfjell

Missa inga bra priser på Tröjor från Nordfjell.
Upp till 71% rabatt
Salomon Fast Wing Hoodie W

Tröjor från Salomon

Se vad Salomon har inom Tröjor.
Upp till 60% rabatt
Overlap Crop Long Sleeve - White

Tröjor från Casall

Missa inga bra priser på Tröjor från Casall.
Upp till 59% rabatt
2117 of Sweden Pile Hoodie Kapela Herr Gold

Tröjor från 2117 of Sweden

Missa inga bra priser på Tröjor från 2117 of Sweden.
Upp till 58% rabatt
Asics Capsleeve Top Women

Tröjor från Asics

Utforska allt inom Tröjor från Asics.

Se gärna också

Houdini W's Alto Half Zip

Houdini W's Alto Half Zip är en varm, lätt och gosig förstärkningströja i dammodell. Låt naturen värma dig! Alto Halfzip är designad i det svensktillverkade materialet Woolly Treemerino™, ett varmt, stretchigt och lätt material i 60% merinoull och 40% Tencel®. Mixen av den helt naturliga merinoullen och Tencel® är ett perfekt alternativ till syntetisk fleece. Merinoullen ger plagget värme och är naturligt odörresistent, medan den cellulosa-baserade Tencel-fibern ger materialet struktur och effektiv fukttransport. Då Houdini aldrig blandar naturliga och syntetiska fibrer garanteras ett plagg som är både biologiskt nedbrytbar och återvinningsbart. Design av funktionella och mångsidiga mellanlager har alltid varit en specialitet för Houdini. Denna helt naturliga ullfleece kommer hålla dig varm oavsett vilket äventyr du tar dig an. Använd den som mellanlager under din skaljacka när du åker skidor, som ytterplagg för vandringen en krispig höstdag eller som värmande tröja. Ett utmärkt val för dig som letar en varm och teknisk fleece, och föredrar naturliga material framför syntet. Tröjan är användbar året runt, för alla situationer i livet då du behöver hålla värmen i kalla temperaturer.  - Släng inte bort plagget när det är utnött! Detta plagg är tillverkad av återvunna och återvinningsbara fibrer. De värdefulla råmaterialen kan användas på nytt. Lämna gärna plagget i en Houdini-butik eller ta med det till en återförsäljare som har en av Houdinis återvinningsenheter. Egenskaper Normal passform Mjuk, stretchig och varm Fantastisk känsla mot huden Utmärkt andningsförmåga Naturligt odörresistent Woolly TreeMerino Mulesingfri merinoull från Australien och Sydafrika Tencel med EU:s miljöcertifiering, tillverkad i Österrike Förnybar, biologiskt nedbrytbar och återvinningsbar Specifikationer Vikt: 434 g Material: 60% merinoull (20µm), 40% lyocell Tencel®  -

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023