Sidan innehåller annonslänkar
7MESH

7Mesh Ashlu Merino Jersey Svart S

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ashlu påminner om tröjmodellen Horizon, men är i det magiska och naturliga materialet merinoull. För dig som inte är merinonörd kan vi berätta att merinoull är det materialet med absolut bäst temperaturreglering och att det kan värma även om det är fuktigt ...istället för att kyla ner. Merino har naturliga antibakteriella egenskaper, vilket gör det luktfritt och att du faktiskt kan hoppa över en tvättid. Merinoull har ett annat microntal (fiber längd/tjocklek) i jämförelse med vanlig ull och ger då inte den där kliande känslan. Ok, merino är fantastiskt, men nackdelen är sämre stretch/passform och slitstyrka. DÄRFÖR har man på Ashlu Merino Jersey bakat in 11% nylon, vilket gör att den har passform och slitstyrka som en helt vanlig cykeltröja, men kan fullt ut dra fördel av egenskaperna från merino. Fantástico! Anything Panel. På ryggen hittar du en separat flytande panel för fickorna, unikt för 7Mesh, vilket ger en bättre känsla när du har fyllt dem med prylar och packutrymmet ökar. Har fem fickor totalt, två av dem är sidofickor med dragkedja, tre lite större fickor i mitten. Hela panelen är i material som står emot väta och svett. Dold fullängds dragkedja framtill. Rolled shoulder-skärning över axelpartiet gör att du får perfekt passform och känsla, utan att tröjan sitter direkt tight. Gravel style-inspirerad. Semi-tight passform som låter dig ha t.ex. linne undertill. Funkar till allt från landsväg till pendling, eller riktigt långa touringturer utan någon tvättmaskin i sikte. UPF 50+. 17.5 micron, samt 100% fri från s.k. mulesing.


Beställ 7Mesh Ashlu Merino Jersey Svart S på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten 7Mesh Ashlu Merino Jersey Svart S inom kategorin Tröja.

Kategori: Tröja
Artikelnummer: 140000045143
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.