Sidan innehåller annonslänkar

Yoga mat Línea 4mm - Green

Beställ Yoga mat Línea 4mm - Green på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yoga mat Línea 4mm - Green inom kategorin Träningsredskap.

Produktinformation

En yogamatta som ger ett bra grepp och dämpning mot golvet för grundläggande flexibilitets- och styrkeövningar. Den unika blandningen av EVA- och PE-skummaterial ger en mycket lätt matta.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Träningsredskap från andra varumärken

Upp till 38% rabatt
Schwinn Airdyne Ad6

Träningsredskap från Schwinn

Visa produkter inom Träningsredskap från Schwinn.
Upp till 25% rabatt
Blackroll Groove Pro Orange

Träningsredskap från Blackroll

Missa inga bra priser på Träningsredskap från Blackroll.
Upp till 20% rabatt
Skiexpanderf Skiexpander Handrem

Träningsredskap från Skiexpanderf

Här har vi samlat Träningsredskap från Skiexpanderf.
Upp till 12% rabatt
Concept2 Rowerg, Roddmaskin

Träningsredskap från Concept2

Visa produkter inom Träningsredskap från Concept2.
Upp till 12% rabatt
Concept 2 Rowerg, Roddmaskin

Träningsredskap från Concept 2

Se vad Concept 2 har inom Träningsredskap.
Upp till 3% rabatt
Assault Airbike

Träningsredskap från Assault

Här har vi samlat Träningsredskap från Assault.

Se gärna också

Concept2 Rowerg, Roddmaskin -12%

Bäst i test enligt Bäst-i-test.se! Concept 2 modell D är med all rätt Sveriges mest populära roddmaskin. Nu uppgraderad till PM5-displayen har den blivit ett mycket prisvärt val bland de bästa roddmaskinerna. Concept2 har genom åren vunnit tester i åtskilliga erkända fitnesstidningar runt om i världen. Både rena funktionsjämförelser och slitagetester. Med luftmotståndet byggs motståndet steglöst upp allt eftersom du kommer upp i dragstyrka under träningspasset. Det ger en mycket skonsam roddrörelse. Monitorn PM5 ger exakta data för träningen och presenterar på monitorn en stor mängd olika typer av data som du även kan lagra i ett USB-minne. Träningsdatan syns bra mha bakgrundsbelysningen. Justerbar monitorarm. Det ergonomiska roddhandtaget ger bra fäste och säkerställer en bra roddposition. Slidebanan där sitsen glider på är välbalanserad och slitstark. Concept2 Modell D finns i två färger - svart och grå. Användare rekommenderas att uppdatera mjukvaran till den senaste versionen. Här finns steg för steg instruktioner på engelska hur ni går till väga: http://www.concept2.com/service/software/concept2-utility

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023