Produktinformation

Högkvalitativ och robust halvliggande motionscykel för hemmabruk. Schwinn 570R motionscykel är snygg och har många funktioner som tar träningen till nästa nivå.

Den är utrustad med 29 träningsprogram som ger komfort och variation i ditt träningspass. Dess högkvalitativa magnetiska motstånd är mycket tyst vid användning och erbjuder 25 motståndsnivåer, vilket gör det lämpligt för användare på alla nivåer, oavsett konditionsnivå.

570R är utrustad med en tvådelad skärm som låter dig spåra dina träningsdata även när boken eller telefonen sitter i hållaren ovanpå konsolen. LCD-skärmar med hög upplösning ger omfattande information om hur du tränar.

Du kan avläas tid, avstånd, hastighet, varvtal, kalorier, hjärtfrekvens, träningsförlopp, intensitet, måluppfyllelse och det träningsprogram som används i realtid. Från ett brett utbud av träningsprogram hittar du ett program som passar dig och som motiverar och tar dig mot dina mål.

Prova till exempel 12 profilprogram, 9 hjärtfrekvensprogram (4 för nybörjare, 4 för avancerade och 1 anpassat program). Dessutom har den två konditionstester för olika användarnivåer (1 nybörjare och 1 mer avancerad) samt återhämtningstest.

Du kan övervaka din puls med integrerade pulssensorer eller med ditt eget 5 kHz pulsbälte, som säljs separat. En bekväm 3-stegsfläkt blåser sval luft, vilket ytterligare ökar komforten i ditt träningspass.

Genom de inbyggda akustiska högtalarna kan du lyssna på din favoritmusik direkt från din MP3-spelare eller telefon. 570R har många justeringsmöjligheter som gör det möjligt för användare i alla storlekar att få en så optimal körposition som möjligt.

Särskild uppmärksamhet har ägnats till liggande ergonomi, placering av handtagen och sätesvinkeln i anatomiskt korrekt läge. Bänken justeras enkelt med en glidskena från spaken längst ner på bänken.

570R motionscykel är lätt att sitta på tack vare sin öppna struktur. Den modifierade sittdelen ger komfort och möjliggör ännu längre träningspass.

Funktioner Schwinn 570R är utrustad med den senaste Bluetooth-tekniken, som gör att enheten enkelt kan anslutas till flera applikationer. Du kan enkelt kombinera 570R-cykeln med flera applikationer som Explore The World & Zwift.

Med applikationer kan du närmare övervaka utvecklingen av din träning och uppnå dina mål mer effektivt. Explore The World - applikation Med appen Explore The World kan du öva på de mest fantastiska vägarna runt om i världen.

Träna i din egen takt och njut av landskapet medan appen automatiskt justerar din hastighet. Upplev fantastiska rutter av olika längd runt om i världen.

Rutter läggs till varje månad så att du får njuta av nytt landskap gång på gång. Notera! Explore The Worlds gratisversion har tre rutter tillgängliga

Om du vill ha fler rutter måste du välja ett betalt abonnemang. Revolutionerande överföringsteknik Till skillnad från en marknad där det finns konstant konkurrens om den största svänghjulsvikten har Schwinn särskilt fokuserat på den omfattande utvecklingen av svänghjul och transmissionsteknik.

Svänghjulets vikt berättar dock inte hela sanningen om enhetens nivå eller dess användbarhet. Den viktigaste faktorn är dess kinetiska rotationshastighet, vilket har störst effekt på känslan såväl som på hur motstånden känns.

Schwinn halvliggande motionscykel har svänghjul med tre gånger rotationshastigheten för andra märken av liknande cyklar. Detta möjliggörs genom det stora utväxlingsförhållandet 111 samt det omkretsviktade svänghjulet, där vikten placeras på svänghjulets yttre kanter.

Det ger en naturlig och lyhörd känsla även när du tränar på höga motståndsnivåer. Tack vare denna revolutionerande teknik har svänghjulets vikt hållits låg, vilket gör enheten mer hållbar.

Detta gör att Schwinn-enheter i genomsnitt kan hålla längre vid aktiv användning, ger tyngre motståndsnivåer och är också lättare att flytta på grund av dess lättare. Så låt inte svänghjulets vikt lura dig utan låt tekniken tala för sig själv!

Produktbeskrivning

En motionscykel är en träningsmaskin som efterliknar rörelsen av cykling. Det är en av de mest populära träningsmaskinerna för både gym och hemmabruk.

Fördelar med att ha en motionscykel hemma

  • Bevara hälsan: Regelbunden träning på en motionscykel kan hjälpa till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar, diabetes och övervikt.
  • Bekväm träning: Du kan träna när som helst på dagen, utan att behöva lämna hemmet eller anpassa dig efter öppettider på gym.
  • Låg påverkan på leder: Cykling på en motionscykel är en lågimpactträning, vilket betyder att det är mindre belastande på leder än andra träningsformer.
  • Motiverande träning: Många moderna motionscyklar har funktioner som gör träningen mer motiverande, t.ex. träningsprogram, virtuella banor och integrerade ljudsystem.
  • Effektiv träning: Motioncykling är en effektiv träningsform som kan hjälpa till att bränna kalorier, förbättra konditionen och stärka musklerna i benen och kärnan.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024