Sidan innehåller annonslänkar
2XU

2XU Light Speed Jogger Women

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

2Xu Light Speed Jogger Women är gjord av ett lätt, woven tyg med 4-vägs stretch som har bra andasfunktion. Byxorna har bra flexibilitet när du rör dig.

Lätt & flexibelt Lätt, woven tyg med 4-vägs stretch som har bra andasfunktion och förstärkning på innerbenet. Den runda strukturen på baksidan av byxan förhindrar att tyget fastnar på benet.

PWX tyg på benets underdel för ultimat flexibilitet under rörelse samt fuktavvisande komfort. Linning och fickor Linning med snörning säkerställer en säker passform.

Tre bakfickor för förvaring av mobiltelefonen, kort och nycklar samt geler. Bli sedd Reflekterande logotyper och detaljer ger synlighet i svagt ljus.

Detaljer 1. Tapered jogger 2.

Lätt, woven tyg med 4-vägs stretch med bra andasfunktion 3. PWX kraftfullt, lätt och flexibelt kompressionstyg i nedre delen av byxan 4.

Bonded linning med inre snörning 5. Förstärkt innerben 6.

Bakficka med dragkedja 7. Ficka för energigel 8.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024