Sidan innehåller annonslänkar
Scott

Scott W's Supertrac RC 2

Kontrollera pris

Köp nu

Scott W"s Supertrac RC 2 är den senaste versionen av Scott’s ikoniska skyrunning-sko som blivit det självklara valet för idrottare som vill ge sig på tekniska lopp i högalpina terränger, för damer....


Jämför produkt Scott W's Supertrac RC 2 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Scott W's Supertrac RC 2 i kategorin Trailrunning Skor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Trailrunning Skor
Artikelnummer: 279764
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Klockor

Klockor från Polar

Se alla produkter
Stövlar

Stövlar från Lacrosse

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Stövlar

Stövlar är en fotbeklädnad, som (till skillnad från skor) har höga skaft som täcker en stor del av benet. De har ursprungligen använts av nyttoskäl för att skydda foten mot kyla och väta samt för att ge "stadga" och stabilitet åt smalbenet. Stöveln har tidvis också förekommit som modeplagg, för män under 1600-, 1700- och 1800-talen samt för kvinnor från 1920-talet och framåt. Sedan 1960-talet har stövelns funktion som modeplagg blivit alltmer omfattande.Stövlar tillverkas av läder, gummi, filt samt olika typer av syntetiska material – helt eller delvis från sula/fot till ovankant skaft. Invändigt är de helt eller delvis försedda med foder av olika material.