Sidan innehåller annonslänkar
Saucony

Saucony Peregrine 10 Men

Kontrollera pris

Köp nu

Saucony Peregrine 10 Men är en neutral och mångsidig löparsko för män som gillar att springa off-road och utforska olika terränger. Tack vare sulans klibbiga PWRTRAC dubbar av gummi har denna trail...


Jämför produkt Saucony Peregrine 10 Men online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Saucony Peregrine 10 Men i kategorin Trailrunning Skor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Trailrunning Skor
Artikelnummer: 20556
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Väskor

Väskor från Fjellpulken

Se alla produkter
Kikare

Kikare från Vortex

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Kikare

En kikare är ett optiskt hjälpmedel för att se föremål på långt avstånd, genom att det avbildar ett avlägset objekt förstorat på användarens näthinna. Genom att titta genom linser som är monterade på ett visst sätt uppnås en bild som är större än den bild man upplever med blotta ögat. Storleksskillnaden anges genom "hur många gånger större blir bilden", betecknas som n x m där n är vinkelförstoringen, och m är diametern på objektivet i millimeter. Vanliga värden på n varierar från 3 till 20, beroende på användningsområde, och m kan variera från 3 - 4 i teaterkikare till flera hundra i astronomiska kikare. Kikare har ofta, men inte alltid, ett linssystem för vardera ögat (de är så kallat binokulära) för att ge betraktaren möjlighet till stereoseende. Den används bland annat i jakt och förr även i krig.