Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon Speedcross 5 W Trellis

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon Speedcross 5 W är en stabil trailrunningsko för damer. För att skapa den kommande generationens Speedcross 5 gick de tillbaka till ursprunget och drog nytta av de värderingar som gjorde Spe...


Jämför produkt Salomon Speedcross 5 W Trellis online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salomon Speedcross 5 W Trellis i kategorin Trailrunning Skor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Trailrunning Skor
Artikelnummer: L41309300
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Byxor  Tights

Byxor Tights från Gorilla Wear Men

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från MSR

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.