Sidan innehåller annonslänkar

Altra Timp 4 M

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Altra Timp 4 M är ett par ultradämpade trailrunskor för herrar, som tack vare Altra Ego Max-mellansulan ger en lyxig, lätt och snabb känsla med bra respons när du springer i terrängen. Trailskorna har en ventilerande ovandel i mesh med gjuten TPU för extra skydd och stöd, och en uppdaterad hälkappa för en mjukare och mer premium passform.

Yttersulan MaxTrac med multi-directional dobbar ger bra grepp på de flesta underlag. Vid framfotens överkant är mellansulan perforerad för dränering från insidan av skon, medan Ortholite-innersulan med ett perforerat toppskikt hjälper till att transportera bort fukt.

Ett förlängt snörningssystem ger en bättre, säkrare och mer låst passform. Specifikation Passform Altra Medium Fit Vikt ca 308 g Total sultjocklek 30 mm Dämpning Max Plattform FootShape tåbox med Balanced Cushioning Mellansula Altra EGO Max Yttersula MaxTrac Multi Directional Lug Pattern Ovandel Mesh, TPU Användningsområde Trail-/terränglöping, fjäll-/skogsturer, vandring, hiking, allround, från väg till trail till tekniska stigar Andra egenskaper Gaitertrap .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024