Sidan innehåller annonslänkar

Adidas Terrex Speed Ultra W

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Adidas Terrex Speed Ultra W är ett par lätta och bekväma traillöparskor i dammodell som är fullpackade med innovationer som ger atleter en fördel. Tom Evans testade olika versioner av skon i två år och hjälpte Adidas att slutföra den.

Han testade dem och vann Tarawera-loppet med dem. Han tycker att det är magi, men det är bara skicklighet som förenas med vetenskap.

Den här skon sammanför många innovationer som ger stöd under resan. Yttersulans mönster är inspirerat av gravelcyklar och ger ett fantastiskt grepp.

Mellansulan kombinerar två typer av lättviktsmaterial, dämpar fötterna och ger tillbaka energi utan att kompromissa med stabiliteten. Plösen och hälstycket är vadderade för komfort och ovandelen är lätt och ventilerande.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024