Trädgårdsbord rostfritt 180x100cm | Lyfco Philadelphia

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Trädgårdsbord i rostfritt stål och premiumteak 180 x 100 cm utebord i snygg design med teak av mycket hög kvalitet. Ram av SS#304 rostfritt stål, vilket borgar för lång livslängd.

Teaken i denna utestol är av premiumkvalitet. Det innebär att endast de bästa och hårdaste delarna av teaken har använts vid tillverkningen.

Bordets mått är 180 x 100 cm och 75 cm högt. Teaken med detta utseende är vanligtvis behandlad.

Men då kvaliteten är så hög i detta trädgårdsbord, behövs ingen förstärkning av de naturliga materialet, och bordet är därför helt obehandlat. Det går att behandla bordet med olja eller vattenlösning, men då kvaliteten på träet i denna stol är i naturlig i toppkvalitet rekommenderar vi inte det.

Handbyggt bord Bordet är handbyggt med hög skicklighet och sandpapprat för hand för att få den mjuka lena ytan. Inga skruvar är synliga.

Träslaget är teak (SVLK certifierat). Självklart har vi på outl1.se besökt och inspekterat fabriken.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024