Sail Racing

Sail Racing Race Primaloft Glove

Kontrollera pris

Köp nu

Sail Racing Race Primaloft Glove är ett par varma handskar för både damer och herrar. Handskarna tillverkas av Solution Dye Nylon, ett slitstarkt material med PFC-fri DWR-behandling, och isoleras a...


Beställ Sail Racing Race Primaloft Glove på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sail Racing Race Primaloft Glove inom kategorin Touch-screen handskar.

Läs mer...
Kategori: Touch-screen handskar
Artikelnummer: 2031713
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Pjäxor

Pjäxor från Fischer

Se alla produkter
Vätskesystem

Vätskesystem från CoXa

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Woolpower

Woolpower (tidigare Ullfrotté) är en svensk tillverkare av kläder, bland annat förstärkningsplagg och underställ. 1969 grundades textiltillverkaren Vinetta AB (idag uppdelat i Woolpower och Triconor) av Kooperativa Förbundet i Östersund. Från början var huvudprodukten nylonstrumpbyxor. Bolaget kom sedan att tillsammans med Försvarsmakten att utveckla och tillverka produkter i ullfrotté (underställ och förstärkningsplagg) med produktionsstart 1972. Ullfrotté har mycket god värmeisolerande förmåga och används som isolering i vinterkläder. Vinetta såldes 1987 till nederländska Altamon BV. Idag ägs Woolpower, som verksamheten heter sedan 2006, av Daniel och Adam Brånby.

Hammer

Hammer är ett efternamn.

Padel

Padel, ibland benämnt padeltennis, är en racketsport med ursprung i Spanien och Latinamerika.Ursprunget till padel är oklart, liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet.. Först 1974 utformades spelet enligt de principer och regler som gäller i dag, administrerade av Internationella Padelförbundet (grundat 1991). Världsmästerskap i padel arrangerades första gången 1992 och har sedan dess spelats vartannat år.[källa behövs]Spelet anknyter till andra tidigare etablerade former av "minitennis" som Paddle tennis och Platform tennis, men har egna regler för spelet, poängräkning, utrustning och spelplanens utformning.