Sidan innehåller annonslänkar

Abus Bordo 6000/90 Black Sh

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Stabiliteten hos ett bygellås kombinerat med flexibiliteten hos ett vajerlås lita på kvaliteten hos klassikern. det vikbara låset bordo 6000 ger bra stöldskydd och är lätt att hantera. sex 5...


Beställ Abus Bordo 6000/90 Black Sh på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Abus Bordo 6000/90 Black Sh inom kategorin Tillbehör.

Kategori: Tillbehör
Artikelnummer: 88843
Visa fler

Från kunskapsbanken

Nishiki

Nishiki är ett svenskägt tidigare japanskt cykelmärke baserat i Göteborg, Sverige. Till Sverige importeras cyklar av märket Nishiki sedan 1980 av Unicykel AB, som har sitt säte i stadsdelen Hisings Backa i Göteborg. Nishikis cykelkollektion spänner från 20" barncyklar till tävlingscyklar på elitnivå inom både MTB- och Racersegmenten. Däremellan finns också dirtcyklar, hybridcyklar (från enklare stadshybrider till avancerade stadscyklar med skivbroms och delar i kolfiber) och damcyklar med lågt insteg.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Crescent

Crescent [krɛɧɛnt] är ett svenskt varumärke för fordon av olika slag. Det var från början ett amerikanskt cykelmärke, som tillverkades av Western Wheel Works i Chicago och importerades av Aktiebolaget Amerikansk Cycle Import, Eli Pettersson & August Lindblad i Stockholm från 1897. Idag ägs varumärket Crescent av Cycleurope.