Sidan innehåller annonslänkar

Yoga towel - Light grey

Jämför produkt Yoga towel - Light grey online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yoga towel - Light grey i kategorin Tillbehör styrka här hos oss.

Produktinformation

Handduk av mikrofiber för bra absorptionsförmåga. Ena sidan har punkter av silikon för att motverka halka och ge god friktion mot underlaget.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Floor slider Bamboo 2pcs - Natural

Att ha bålstyrka är grundläggande för att utveckla kroppskontroll och bygga styrka i allmänhet. En av de bästa fördelarna med dessa Floor sliders är att de aktiverar dina bålmuskler vid nästan alla övningar och det finns en mängd olika övningar att välja mellan. Tillverkade av miljövänligare material gör dessa floor sliders unika. Med det mjuka tygmaterialet i botten är de skonsamma mot dina golv samtidigt som de hjälper dig att bygga upp en stark bålmuskulatur.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023