Wood Handstand block 2pcs - Natural wood /Black

Jämför produkt Wood Handstand block 2pcs - Natural wood /Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wood Handstand block 2pcs - Natural wood /Black i kategorin Tillbehör styrka här hos oss.

Produktinformation

Handstandblock är ett utmärkt redskap både för nybörjaren och professionella som vill ta sin handstandträning till nästa nivå. Blocken är lättare att balansera mot än direkt mot golvet då de ger ett bättre grepp och därmed bättre kontroll på övningen.

Blocken gör att du inte behöver vara lika flexibel och minskar därmed ansträngningen på dina handleder vilket betyder att du kan hålla övningen längre utan att riskera skador. För nybörjaren är detta det perfekta redskapet för att förbättra och bygga upp styrka i handlederna. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

AB Roller Recycled - Black

En riktigt klassiker - det här är ett träninsgredskap som i sin enkelhet verkligen ger dig en utmaning i din styrketräning. Maghjulet hjälper dig att på ett effektivt sätt träna bålen och armarna, det är speciellt bra för att komma åt dina nedre magmuskler. Kommer med knäskydd för att skydda dina knän mot golvet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023