Sidan innehåller annonslänkar
Casall

Sculpture Tights - Matte Beige

Kontrollera pris

Köp nu

Sculpture tights ger en känsla av att hålla, forma och skulptera kroppen. Det högteknologiska tyget har en unik flexibilitet och utmärkt andningsförmåga. Sömmarna är strategiskt placerade och glansig tejp längs benen framhäver din kroppsform. Detta är tightsen som passar till all slags träning. Tyget är tunt och ger en lätt kompressionskänsla vilket gör att de kan upplevas något mindre i storleken, vilket kan vara bra att veta om du väljer mellan två storlekar.


Jämför produkt Sculpture Tights - Matte Beige online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sculpture Tights - Matte Beige i kategorin Tights här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Tights
Artikelnummer: 18694148044
Visa fler
Du kanske också gillar:
Midjeväskor

Midjeväskor från Fischer

Se alla produkter
Solglasögon

Solglasögon från Julbo

Se alla produkter
Trailrunning Skor

Trailrunning Skor från Inov-8

Se alla produkter
Tälttillbehör

Tälttillbehör från Vaude

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tights

Tights är elastiska benkläder, som ibland har en fotdel. Tights avsedda som idrottsplagg kallas vanligen träningstights. Tights används som idrottsplagg av både män och kvinnor medan det vanligen är kvinnor som använder tights som modeplagg. Inom dammode används idag beteckningen leggings. Finns en fotdel är de istället en typ av grövre strumpbyxor. Inom dammode syftar i brittisk engelska tights på strumpbyxor i allmänhet. I amerikansk engelska syftar termen på grövre eller täckande strumpbyxor (pantyhose är där benämningen på strumpbyxor).