Sidan innehåller annonslänkar
Casall

Sculpture tights - Ink blue

Kontrollera pris

Köp nu

Casall Sculpture tights ger en känsla av att hålla, forma och skulptera kroppen. De är designade för att framhäva den kvinnliga kroppens kurvor och former. Sculpture träningstights har en utslätande effekt och känns som ett ”andra skinn”. De är gjorda av vårt fantastiska Sculpture-material som ger en lätt kompressionskänsla, samtidigt som det har en fantastisk flexibilitet. Sculpture tightsen passar allt från löpträning och styrketräning till både vanlig yoga och hot-yoga.


Jämför produkt Sculpture tights - Ink blue online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sculpture tights - Ink blue i kategorin Tights här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Tights
Artikelnummer: 146425555044
Visa fler
Du kanske också gillar:
Skalbyxor

Skalbyxor från Chevalier

Se alla produkter
Paket

Paket från JTC POWER

Se alla produkter
Liggunderlagstillbehör

Liggunderlagstillbehör från Sea to Summit

Se alla produkter
Träningsbyxor

Träningsbyxor från 2XU

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tights

Tights är elastiska benkläder, som ibland har en fotdel. Tights avsedda som idrottsplagg kallas vanligen träningstights. Tights används som idrottsplagg av både män och kvinnor medan det vanligen är kvinnor som använder tights som modeplagg. Inom dammode används idag beteckningen leggings. Finns en fotdel är de istället en typ av grövre strumpbyxor. Inom dammode syftar i brittisk engelska tights på strumpbyxor i allmänhet. I amerikansk engelska syftar termen på grövre eller täckande strumpbyxor (pantyhose är där benämningen på strumpbyxor).

Blue

Blue kan syfta på: Blue – HTML-färgnamn på färgen blå, se HTML-färger Blue1 – ett finländskt flygbolag BLUE (Best Linear Unbiased Estimator) – ett begrepp inom statistik och regressionsanalys