Casall

Sculpture Printed High Waist Tights - Black Sprinkle

Kontrollera pris

Köp nu

Högmidjade tights med en unik skulpterande effekt, som ger en känsla av att forma kroppen. Det lätta, högteknologiska tyget har även en utmärkt flexibilitet och andningsförmåga. Snygga, strategiskt placerade sömmar och tejpdetaljer längs sidorna framhäver dina former. Perfekta för all typ av träning. Återvunnet material med 4-vägsstretch.


Beställ Sculpture Printed High Waist Tights - Black Sprinkle på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sculpture Printed High Waist Tights - Black Sprinkle inom kategorin Tights.

Läs mer...
Kategori: Tights
Artikelnummer: 22512350034
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Byxor

Byxor från Craft

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Hultafors

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Mat

Mat är en substans som intages av organismer för att förskansa sig näring och syftar vanligen på de näringsmedel som människor äter, kallad livsmedel. Mat är oftast av animaliskt eller vegetabiliskt ursprung, men flera undantag finns. Mat är inte bara fysiologiskt nödvändigt för mänsklig överlevnad utan har också många viktiga sociala och kulturella funktioner. Mat omgärdas ofta av sociala, kulturella och religiösa konventioner som i varierande grad reglerar vad som äts, samt var och hur det äts. Det är vanligt att konventionerna varierar i olika delar av världen och för olika samhällsklasser. En del konventioner är direkt relaterade till frågor om hur man bör handskas med mat för att undvika matförgiftning medan andra agerar statusmarkör för att markera en individs samhällsklass. Produktion, distribution och konsumtion har sedan mycket lång tid tillbaka varit kulturellt och socialt viktigt, men också ekonomiskt och politiskt betydelsefullt. I modern tid har dessutom mer uppmärksamhet givits även åt de miljöaspekter som är förknippade med mat och mathantering och hur matvanor påverkar folkhälsan.